Salon en Praktijkruimte

Alleen het beste is goed genoeg voor uw huid! Bent u op zoek naar dé schoonheidssalon in Apeldoorn en omgeving, voor huidverbetering in combinatie met pure ontspanning? Wees welkom bij Jolita SkinCare, uw Dr. Baumann specialist in Apeldoorn!

Vanaf 1 januari 2021 is Jolita SkinCare gevestigd in villa “Camelot” aan de Gardenierslaan 3 in Apeldoorn. Op dit moment is het vooruitzicht dat Jolita SkinCare direct na de lockdown, met ingang van 20 januari 2021 dus, weer klanten kan ontvangen en behandelen op onze nieuwe locatie.

Voor klanten die niet met de fiets of het openbaar vervoer komen, bestaat de mogelijkheid om tot 10.00 uur  aan de Gardenierslaan te parkeren. Daarna is parkeren aan de Gardenierslaan alleen toegestaan voor vergunninghouders. Echter, voor 40 cent per dag (!) kunt u om de hoek parkeren aan de Sprengenweg, voor wijnhandel ’t Okshoofd. Vrij parkeren kan zowel aan de Koning Lodewijklaan als aan de Badhuiswegop; beide parkeergelegenheden zijn op circa 5 minuten lopen van mijn salon.

Behandeling is op afspraak. Graag tot ziens!

We tellen af naar het einde van de lockdown op 10 februari 2021

dagen
uur
minuten
seconden
Vanaf heden is Jolita SkinCare gehuisvest aan de Gardenierslaan 3 in Apeldoorn!
Jolita SkinCare

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website gebruik gemaakt van cookies.
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.