De oplossing voor uw huidproblemen

Boek uw afspraak voor een professionele huidanalyse met de Skin Scanner voor slechts 29,95 euro nu ook online!
Jolita SkinCare Skin Scanner

Hoe gezond is jouw huid? Check het met de Skinscanner!

Jolita SkinCare heeft de allernieuwste en hoogst geavanceerde skinscanner in huis. Dit revolutionaire huidanalyse apparaat wordt ook gebruikt door andere huidprofessionals, zoals bijvoorbeeld dermatologen. Deze Skin Scanner heeft echt een toegevoegde waarde is voor de huidsalon van Jolita SkinCare en daarmee dus ook voor de klanten van Jolita SkinCare.

Een Skin Scanner is de nieuwste technologie op het gebied van schoonheidsverzorging. Met de Skin Scanner maakt Jolita diverse foto’s van je huid en deze foto’s kun je direct op het beeldscherm bekijken. Op deze wijze worden ook de dieper gelegen huidlagen in beeld gebracht. 

Klanten die een scan laten maken met de Skin Scanner krijgen uitleg wat er zoal te zien is. De Skin Scanner onthult de ware huidconditie tot in detail. Zo worden bijvoorbeeld dehydratatie en vochtarme plekken zichtbaar, maar ook opkomende rimpels, onderliggende pigmentatie, gevoelige plekken en nog veel meer.

Omdat de Skin Scanner diep in de huid kan kijken, krijgt de klant een nog beter huid- en productadvies op maat. En aan de hand van dit advies wordt er een behandelplan opgesteld voor de klant. 

Een professionele huidanalyse met de Skin Scanner duurt ongeveer 30 minuten en kost 29,95 euro. Na deze afspraak ontvangt u tevens een rapport met huidadvies over hoe uw huid het beste verbeterd kan worden en met welke producten en/of behandelingen.

Foto: Dreef Fotografie

Op het overzicht hieronder kunt u zien wat de Skin Scanner effectief en nauwkeurig kan meten. Laat u verrassen en laat uw huid professioneel analyseren met de Skin Scanner van Jolita SkinCare voor slechts 29,95 euro!

Jolita SkinCare CapturePro-overzicht

Nog niet toe aan de professionele analyse van de Skin Scanner maar toch benieuwd naar de status van uw huid? Jolita SkinCare biedt ook nog steeds de gratis beknopte huidanalyse aan op basis van een door u ingevuld formulier.

GRATIS BEKNOPTE HUIDANALYSE

Klik hier voor het aanvragen van een gratis beknopte huidanalyse
Vraag aan
Jolita SkinCare

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website gebruik gemaakt van cookies.
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.