Reviews

Hieronder staan enkele klantervaringen, zoals gepost op onder meer Facebook, Instagram, Google en Jolita’s persoonlijke recensieboek in de salon.

Hartelijk dank voor jullie mooie reviews!

M.P.
M.P.
Apeldoorn
Lees verder
Waar ik blij van werd... Jolita weer te zien! Wat een heerlijke gezichtsbehandeling heb ik weer gehad. Ik kom weer jong naar buiten en heel relaxt. Daarna de warme magnesiumbehandeling. Massage van de dag! Wat een verwennerij weer vandaag. Bedankt, liefs en tot snel! Love you.
Shania S.
Shania S.
Deventer
Lees verder
Jolita heeft mij al meerdere keren uit de brand gehaald met een lastige eczeemhuid. De eerste keer wisten de doktoren al geen raad meer, maar wisten haar producten binnen een paar weken te doen wat hormoonzalven in maanden niet waren gelukt. De tweede keer ben ik maar meteen op haar afgestapt en is mijn eczeem binnen een week al bijna helemaal opgelost. Heb al meerder keren mensen met gevoelige huiden mijn producten laten proberen en cadeau gedaan, en ze waren steeds heel positief. Jolita is een geweldig mens en geeft super-adviezen. Haar aanpak is heel persoonlijk en individueel, en haar kennie over haar producten is indrukwekkend.
A.B.
A.B.
Apeldoorn
Lees verder
Jolita, wat een geweldige ervaring. Je hebt een zeer liefdevolle uitstraling. Dat voel je in de behandeling terug. Ik vind je een bijzonder mens, één uit duizenden. Als er engelen op je pad komen, dan heb ik dat vandaag ervaren...
Corine van den E.
Corine van den E.
Noordwijkerhout
Lees verder
Echt prachtige spullen heb je, super luxe maar ook in de uitstraling. Zo fijn zo'n mega 'verwen-sjiek-pakket.
M.S.
M.S.
Loenen
Lees verder
Het was een heerlijke gezichtsbehandeling. Het is zo verrijkend hoe jij de behandeling uitvoert: aandachtig en zorgvuldig. Ik ga heel ontspannen en tegelijk energiek en met een vredig gevoel weer op pad.
Katja K.
Katja K.
Meppel
Lees verder
Ik ben zo blij met Jolita. Ze snapt me en begrijpt me. Niets is haar te veel. Ze is oprecht belangstellend. Ze legt goed uit, weet waar ze over praat en denkt met je mee. Ze neemt de tijd voor je en we hebben al heel wat over en weer zitten te mailen en appen. En na vele proefjes ga ik nu een bestelling plaatsen. Ik hoop nog lang bij Jolita te kunnen komen!
Jannie S.
Jannie S.
Sidderburen
Lees verder
Je kent het wel. Je huid is uit balans door het drukke leven wat je leidt en je voelt je er niet fijn onder. Ik had alles al geprobeerd, maar ik kreeg mijn huid niet rustig. Nogmaals zoekend op het internet zag ik 'Dr. Baumann'. Nog nooit van gehoord, maar ik werd wel nieuwsgierig naar het merk. Ik kwam op de website terecht van 'Jolita SkinCare BV' en na enige uitleg over mijn huid heeft Jolita een proefset voor mij samengesteld. Ik woon niet in de buurt, dus alles werd keurig verpakt verzonden. Erg blij werd ik van de inhoud, een superleuke proefset, inclusief een heerlijk theetje om te ontspannen. Inmiddels ben ik mijn collectie aan het uitbreiden, want de producten bevallen mij erg goed en het advies van Jolita is top!
Sylvia T.
Sylvia T.
Rotterdam
Lees verder
Jammer dat je zo ver weg woont, anders kwam ik veel vaker bij je langs!
Sandra Z.
Sandra Z.
Apeldoorn
Lees verder
Weer een heerlijke behandeling bij jou. Vooral de massage was super en het laatste deel van mijn migraine heb je weggemasseerd. Mijn huid ziet er weer glad uit. Ben er weer blij mee!
J.M.
J.M.
-------------
Lees verder
Dank voor je zorg en je aandacht (zoals alleen jij dat kan). Liefs,
Ingrid Z.
Ingrid Z.
Apeldoorn
Lees verder
Liefdevolle gezichtsbehandeling met zorgvuldig gekozen natuurlijke producten. Er is tijd besteed aan de voorbereiding en de praktijkruimte.
Anoniem
Anoniem
-------------
Lees verder
Wat een fijn moment. Aandacht, ontspanning... dat doet goed!
Jolita SkinCare

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website gebruik gemaakt van cookies.
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.