Over Jolita SkinCare

Jolita is de drijvende kracht achter Jolita SkinCare. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste (1993) is zij zich verder gaan ontwikkelen door vele studies, cursussen en seminars te volgen. Momenteel studeert zij psychologie en ze hoopt haar universitaire Bachelor (BSc) binnen afzienbare tijd te behalen; een extra pijler onder de holistische benadering en aanpak van huidproblemen.

Jolita SkinCare is uw schoonheidssalon voor huidverbetering, huidverzorging en innerlijk welzijn. Jolita doet dit op basis van “natuurlijke schoonheid”, hetgeen inhoudt dat zij uitsluitend werkt met producten van de hoogste kwaliteit, vrij van parfum, conserveringsmiddelen en andere overbodige vulstoffen en bestanddelen.

Eén met de natuur

Jolita blijft zich continue ontwikkelen. Naast haar studie psychologie volgde zij de afgelopen jaren onder andere de volgende cursussen:

  • cosmetica voor gevorderden
  • productkennis Dr. Baumann
  • dermatologie
  • kanker- en huidverzorzing
  • lifestyle en huidverzorging
  • acné van Dr. Baumann Cosmetic

Jolita’s interesses binnen de studie psychologie liggen bij de gezondheidspsychologie, farmacologie en gezondheidsgedrag. Zij adviseert haar klanten dus niet alleen over de huid en huidproducten, maar ook over het belang van een gezonde levensstijl.

Eén van Jolita’s doelen is om zoveel mogelijk mensen te helpen aan een mooie en stralende huid. Hiervoor gebruikt zij louter gezonde producten die zijn vervaardigt met maximaal oog voor het welzijn van de mens en die rekening houden met de impact op de natuur. Daarom werkt Jolita SkinCare met de producten van Dr. Baumann Cosmetic. 

De producten van Dr. Baumann zijn optimaal verdraagbaar en zeer geschikt voor de meest gevoelige huidtypes.  Daarnaast is Dr. Baumann van uitzonderlijk hoge kwaliteit en is de samenstelling van de producten volledig wetenschappelijke onderbouwd.

De bedrijfsstrategie van Dr. Baumann Cosmetic si eenvoudig en transparant: er wordt maximaal rekening gehouden met de belangen van mens, dier en milieu.

De producten die Jolita tijdens haar behandelingen in de salon gebruikt zijn exact dezelfde als de producten die online te koop zijn in de webshop van Jolita SkinCare. Op deze wijze kunnen de klanten van Jolita SkinCare de behandeling thuis voortzetten en kunnen zij bouwen aan een stralende huid, ook op de langere termijn.

Dr. Baumann Cosmetics vult de tekorten in de huid aan. Met de juist concentraties aan huideigen werkstoffen en vitamines wordt en blijft de huid mooi stevig en ziet deze er daarna ook jonger en strakker uit. Dr. Baumann Cosmetics is supergezond, vrij van parfum, vrij van conserveermiddelen en andere overbodige vulstoffen en bestanddelen.

Jolita SkinCare

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website gebruik gemaakt van cookies.
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.