Behandelingen

Jolita SkinCare - Behandelingen

Huidbehandelingen op maat

Voordat we starten met een huidbehandeling maken we kort even kennis met elkaar. We bespreken de behandeling, uw huid, eventuele huidklachten en uw wensen en verwachtingen. Het is mogelijk professionele foto’s te laten maken zodat we uw huid beter leren kennen. Hieronder kunt u er meer over lezen.

Alle behandelingen worden uitgevoerd met de natuurlijke kwaliteitsproducten van Dr. Baumann Cosmetics.

Een behandeling bij Jolita SkinCare is nooit standaard. Elke huid is anders. Dit heeft niet enkel te maken met erfelijkheid en leeftijd, maar ook met voedsel, allergieën, leefstijl, huidverzorging en meer. Zo kan de conditie van een huid ook afhangen van het jaargetijde, airconditioning en luchtvochtigheid, eventueel onderliggende stress en spanningen, ons spijsverteringssysteem (darmflora), het jaargetijde en nog meer.

Jolita SkinCare bekijkt uw huid vanuit verschillende invalshoeken: de fysieke huidgesteldheid, mentale invloed op de huid en omgevingsfactoren die het kunnen beïnvloeden. U ontvangt vrijblijvend huid- en productadviezen en gratis huidsamples.

Spreekt onze aanpak u aan? Boek dan uw huidbehandeling via onze online afsprakenplanner. U kunt een voorkeursdatum en -tijd aanklikken.

Staat uw huidbehandeling er niet bij? Neem dan s.v.p. even contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Professionele Huidanalyse: de huidscan

Komt u een eerste keer voor een gezichtsbehandeling dan wordt de mogelijkheid geboden voor het maken van een gratis huidscan. Met een professioneel huidapparaat worden er detailfoto’s gemaakt van uw gezichtshuid. Dit is volledig veilig.

Uiteraard is de keuze voor een huidscan geheel vrijblijvend, maar wordt wel aangeraden, omdat het voordelen geeft. Het maakt uw huidconditie namelijk direct zichtbaar op beeld. De behandeling kan dan nóg beter op uw huid worden afgestemd.

We kijken samen naar uitvergrote foto’s van uw huid. De diepere huidlagen, huidoneffenheden en beschadigingen worden zichtbaar, zoals onderliggende rimpelvorming, UV huidschade, pigmentatie, poriën, huidtextuur en vochtigheidsgehalte. Dat is handig, omdat we dan meteen weten welke huidgebieden extra aandacht nodig hebben.

Na het bespreken van de foto’s ontvangt u vrijblijvend productadvies en advies voor de thuisverzorging.

Een mooie, gezonde huid

Een mooiere huid vraagt om een plan van aanpak. Omdat een eenmalig bezoek aan de huidpraktijk onvoldoende is voor een langdurig resultaat, adviseren wij om uw huid de dagelijkse verzorging te geven die het nodig heeft.

In mijn webshop vindt u de salonproducten terug om uw dagelijkse thuisbehandeling te starten. Zo kunt u langer profiteren van het resultaat van de behandeling. Bovendien werkt u dan ook aan huidverbetering op de langere termijn.

Met fijne huidverzorgingsproducten houdt u de huid langer mooi en gezond. Het is een plezier te mogen ervaren wat ze kunnen betekenen voor de huid.

Heeft uw huid een extra steuntje nodig in de rug? Bijvoorbeeld bij ontstekingen? Weet dan dat u bij ons ook terecht kunt voor nader advies over vegan voedingssupplementen (ook Ayurvedisch) en speciale (essentiële) huidoliën.

Eén uurs behandelingen

Alle één uurs gezichtsbehandelingen duren 60 minuten en bestaan uit de volgende onderdelen:

– reiniging
– gezichtsscrub/peeling
– lauw/warme compressen
– gezichtsmasker, afgestemd op huidtype
– gezichtsmassage
– dagverzorging

Microneedeling / micromeso behandeling

Géén injectables. De huid wordt geprikkeld door fijne naaldjes. Hierdoor wordt het zelfherstellend vermogen van de huid aangesproken.
Een intake gesprek plaats om te bespreken of uw huid hiervoor geschikt is. Prijsindicatie: vanaf 99 euro.

Mirconedling wordt toegepast bij:
– verminderen oneffenheden en/of littekentjes (ontstaan door bijv. acné)
– verminderen pigmentvlekken
– als booster, ter opfrissing van een vale (rokers)huid
– preventieve rimpelvermindering gehele gezicht (een vollere, gladdere huid met meer collageen)

Microneedling wordt tevens gebruikt voor lokale rimpelvermindering:
voorhoofdsrimpeltjes
– lachrimpeltjes
– oogrimpeltjes

De uiteindelijke prijs wordt afgestemd op de te behandelen huidzone.

Gezichtsbehandelingen op maat

Alle gezichtsbehandelingen op maat bestaan uit de volgende onderdelen:

– reiniging
– lauw/warme compressen
– gezichtsmasker, afgestemd op huidtype
– nabehandeling
– dagverzorging

Gezichtsbehandelingen voor specifieke huidproblemen

Alle gezichtsbehandelingen voor specifieke huidproblemen bestaan uit de volgende onderdelen:

– reiniging
– gezichtsscrub/peeling
– lauw/warme compressen
– gezichtsmasker, afgestemd op huidtype
– gezichtsmassage
– dagverzorging

Overige behandelingen

Hieronder treft u een kleine greep aan van alle andere behandelingen die ik geef. Deze behandelingen kunt u niet online plannen of boeken; u wordt doorverwezen naar mijn contactformulier. Staat uw favoriete behandeling er niet tussen, neem ook in dat geval contact met mij op.

Reiki

Door middel van energie en aanraking wordt via de handen van de behandelaar energie doorgegeven. Het werkt op alle niveaus: lichaam, geest en ziel. Omdat Reiki diept ontspant kan er heling plaatsvinden op lichamelijk gebied, maar ook op psychisch niveau.  Het brengt lichaam en geest in evenwicht, ontstresst, ontspant en spreekt het zelfgenezend vermogen aan van het lichaam. Het heft geestelijke en lichamelijke blokkades op.

Bij een Reiki-behandeling ligt u geheel gekleed op de behandeltafel. We starten met een relaxatie- of meditatie-oefening, zodat de diepere laag van uw onderbewustzijn wordt bereikt en u zich nog meer kunt ontspannen. Reiki is overigens ook zeer gunstig én veilig voor zwangere moeders en hun ongeboren kind. Ook geeft het troost aan ongeneeslijk zieken en helpt hen de overgang te maken na dit leven.

Jolita SkinCare Reiki  gecertificeerd en in het bezit van het certificaat Eerste Graad Reiki (Reiki 1).

Complementaire zorg

Ervaart u ergens pijn in uw lichaam en zoekt u naar ontspanning en verlichting? Zoekt u naar afleiding van de pijn?

Een complementaire zorgbehandeling biedt wellicht uitkomst. Belangrijk is het dat de behandeling de reguliere zorg ondersteunt. Complementaire zorg is dus geen alternatieve zorg en geen vervanger van uw reguliere zorgbehandeling.

De complementaire zorgbehandelingen die ik geef, zijn op maat gemaakt en afgestemd op het individu. Veelal maak ik gebruik van aromazorg.

Jolita SkinCare is Kicozo gecertificeerd. Kicozo is een diensten-, expertise- en opleidingscentrum voor complementaire zorg door verpleegkundigen, verzorgenden en andere professionals in de zorg. Het is in 2010 ontstaan uit De Levensboom en helpt zorgprofessionals en zorgorganisaties met opleiding en implementatie van diverse vormen van integratieve en complementaire zorg, zoals AromaZorg, massage, AquaZorg en Ontspanningstechnieken. Kicozo is geaccrediteerd door het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgenden.

Meer informatie vindt u op de pagina Complementaire zorg.

Jolita SkinCare

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website gebruik gemaakt van cookies.
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.