Behandelingen

Jolita SkinCare - Behandelingen

Dr. Baumann Huidbehandelingen


Bij alle nieuwe klanten wordt een intake gedaan waar een gratis eenvoudige huiddiagnose onderdeel van uitmaakt. Deze huiddiagnose duurt ongeveer 15 minuten. Houdt u hier derhalve rekening mee in uw agenda als u voor het eerst bij Jolita SkinCare een behandeling boekt. Uiteraard kunt u ook een professionele huidanalyse laten maken met de Skin Scanner voor slechts 29,95 euro.

Alle behandelingen worden uitgevoerd met de bionome kwaliteitsproducten van Dr. Baumann Cosmetics.

De meeste behandelingen kunt u rechtstreeks boeken door op de link van de behandeling te klikken. U komt dan in onze online afsprakenplanner en kunt direct uw voorkeursdatum en -tijd aanklikken indien beschikbaar. Betaling geschiedt pas na afloop van de behandeling. Bij niet-standaard behandelingen wordt u doorgelinkt naar mijn contactpagina en kunt u uw wensen via het contactformulier kenbaar maken.

Professionele Skin Scanner Huidanalyse

Onze nieuwste professionele huidscanner maakt de onderliggende, diepere huidlagen zichtbaar zoals: pigmentatie, rimpels en andere huidoneffenheden en/of beschadigingen. Dit is direct te zien op het beeldscherm. Daarnaast geeft de Skin Scanner een simulatie hoe de huid er na verloop van tijd uit kan gaan zien als er niets aan gedaan wordt.

Na de scans ontvangt vrijblijvend product- en verzorgingsadvies plus een uitgebreid rapport per e-mail.

Indien er behoefte aan is, wordt er een plan van aanpak opgesteld op welke wijze uw huid het beste kan worden verbeterd, met welke producten en/of behandelingen.

Kosten voor dit consult (scans huid- en productadvies) en het rapport bedragen 29,95 euro.

Eén uurs behandelingen

Alle één uurs gezichtsbehandelingen duren 60 minuten en bestaan uit de volgende onderdelen:

– reiniging
– gezichtsscrub/peeling
– lauw/warme compressen
– gezichtsmasker, afgestemd op huidtype
– gezichtsmassage
– dagverzorging

Gezichtsbehandelingen op maat

Alle gezichtsbehandelingen op maat bestaan uit de volgende onderdelen:

– reiniging
– lauw/warme compressen
– gezichtsmasker, afgestemd op huidtype
– nabehandeling
– dagverzorging

Gezichtsbehandelingen voor specifieke huidproblemen

Alle gezichtsbehandelingen voor specifieke huidproblemen bestaan uit de volgende onderdelen:

– reiniging
– gezichtsscrub/peeling
– lauw/warme compressen
– gezichtsmasker, afgestemd op huidtype
– gezichtsmassage
– dagverzorging

Micro meso therapie

Micro Meso therapie is een nieuwe anti aging techniek. Een gezonde cocktail aan werkstoffen worden met een microfijn naaldje de huid ingebracht. Deze werkstoffen zetten processen in gang (zoals de aanmaak van collageen en elastine) en worden op termijn door de huid vanzelf afgebroken. Dit zijn dus géén fillers.

Deze wetenschappelijk verantwoorde ingrediënten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Het zijn topproducten, ontwikkeld door de Skin Acadamy Barcelona, ontworpen door en voor skinprofessionals.

Een uitgebreid intakegesprek gaat vooraf aan de eerste behandeling en is verplicht. Tijdens dit gesprek wensen, mogelijkheden en contra-indicaties uitgebreid besproken. Daarna wordt besproken al dan niet met de behandeling van start te gaan.

Met een Micro-Meso behandeling worden dus actieve werkstoffen in de huid ingebracht. De huid krijgt onmiddellijk een “boost” aan gezonde bouwstenen zodat deze wordt geactiveerd om te werken aan celvernieuwing. Gezonde cellen zorgen voor een stralende huid.

Kijk voor meer informatie op mijn Micro Meso pagina.

Overige behandelingen

Hieronder treft u een kleine greep aan van alle andere behandelingen die ik geef. Deze behandelingen kunt u niet online plannen of boeken; u wordt doorverwezen naar mijn contactformulier. Staat uw favoriete behandeling er niet tussen, neem ook in dar\t geval contact met mij op.

Reiki

Door middel van energie en aanraking wordt via de handen van de behandelaar energie doorgegeven. Het werkt op alle niveaus: lichaam, geest en ziel. Omdat Reiki diept ontspant kan er heling plaatsvinden op lichamelijk gebied, maar ook op psychisch niveau.  Het brengt lichaam en geest in evenwicht, ontstresst, ontspant en spreekt het zelfgenezend vermogen aan van het lichaam. Het heft geestelijke en lichamelijke blokkades op.

Bij een Reiki-behandeling ligt u geheel gekleed op de behandeltafel. We starten met een relaxatie- of meditatie-oefening, zodat de diepere laag van uw onderbewustzijn wordt bereikt en u zich nog meer kunt ontspannen. Reiki is overigens ook zeer gunstig én veilig voor zwangere moeders en hun ongeboren kind. Ook geeft het troost aan ongeneeslijk zieken en helpt hen de overgang te maken na dit leven.

Jolita SkinCare Reiki  gecertificeerd en in het bezit van het certificaat Eerste Graad Reiki (Reiki 1).

Complementaire zorg

Ervaart u ergens pijn in uw lichaam en zoekt u naar ontspanning en verlichting? Zoekt u naar afleiding van de pijn?

Een complementaire zorgbehandeling biedt wellicht uitkomst. Belangrijk is het dat de behandeling de reguliere zorg ondersteunt. Complementaire zorg is dus geen alternatieve zorg en geen vervanger van uw reguliere zorgbehandeling.

De complementaire zorgbehandelingen die ik geef, zijn op maat gemaakt en afgestemd op het individu. Veelal maak ik gebruik van aromazorg.

Jolita SkinCare is Kicozo gecertificeerd. Kicozo is een diensten-, expertise- en opleidingscentrum voor complementaire zorg door verpleegkundigen, verzorgenden en andere professionals in de zorg. Het is in 2010 ontstaan uit De Levensboom en helpt zorgprofessionals en zorgorganisaties met opleiding en implementatie van diverse vormen van integratieve en complementaire zorg, zoals AromaZorg, massage, AquaZorg en Ontspanningstechnieken. Kicozo is geaccrediteerd door het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgenden.

Meer informatie vindt u op de pagina Complementaire zorg.

Jolita SkinCare

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website gebruik gemaakt van cookies.
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.