Professionele Skin Scanner

Hoe gezond is jouw huid? Check het met de Skin Scanner!
Jolita SkinCare heeft de meest nieuwe, geavanceerde Skin Scanner in huis.

Jolita SkinCare - Proefessionel Skin Scanner

Dit revolutionaire huidanalyse apparaat wordt ook gebruikt door andere skinprofessionals, zoals dermatologen. Ik ben erg blij met dit apparaat omdat het een echte toegevoegde waarde is voor mijn huidsalon en daarmee ook voor mijn klanten.

Wat kan de Skin Scanner? Het is de nieuwste technologie op het gebied van schoonheidsverzorging.

Met het apparaat maak ik diverse foto’s van je huid. Deze kun je direct op het beeld bekijken. Zo worden de dieper gelegen huidlagen in beeld gebracht. 

Ik geef je uitleg wat er zoal te zien is. Het onthult jouw ware huidconditie tot in detail: dehydratatie en vochtarme plekken worden zichtbaar, maar ook opkomende rimpels, onderliggende pigmentatie of gevoelige plekken en nog veel meer. Omdat je dieper in de huid kunt kijken, kan ik je goed huid- en productadvies op maat geven. Aan de hand daarvan zal ik een behandelplan voor je opstellen. 

Foto: Dreef Fotografie

Een afspraak voor een scan van jouw huid duurt plm. 30 minuten en kost 29,95 euro. Je ontvangt na deze afspraak tevens een rapport met huidadvies over hoe we jouw huid het beste kunnen verbeteren, met welke producten en/of behandelingen.

Ga naar de Skin Scanner pagina voor meer informatie.

Jolita SkinCare

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website gebruik gemaakt van cookies.
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.