Bindweefselmassage voor een stralende huid

Huidverbetering bij een ouder wordende leeftijd is eigenlijk zoiets als regelmatig goed sporten. Je moet het bijhouden anders krijg je terugval. De huidcellen worden naarmate je ouder wordt minder actief.

Bindweefselmassage

Vanaf je 30e is het extra belangrijk om tekorten in je huid aan te vullen. Stofjes die de huid zo mooi maakten, worden minder aangemaakt. De huidcellen worden minder actief; de huid maakt dan minder collageen en elastine aan. Juist díe stofjes die he huid er jong laten uitzien.

Het ‘aanmaakproces’ voor een gezonde, stevige celstructuur heeft dus tijdig een extra boost nodig! 

Dat kun je bijvoorbeeld doen met bepaalde werkstofconcentraten (huidampullen) om de tekorten aa te vullen én bindweefselmassage.

Waarom bindweefselmassage? Je kunt het vergelijken met een intensieve sportsessie voor de huid. Eigenlijk wordt de huid van binnenuit licht gekneusd. Hierdoor komen huidprocessen beter op gang. Of, zoals een klant van mij het zo mooi omschrijft: ‘je rolt het deeg.’  Dat vind ik een mooie vergelijking. Zie het deeg als de huid. Deeg wordt beter na toevoeging van gist zodat het er vol en mooi uitziet

Na bindweefselmassage wordt de huid weer aangespoord tot meer aanmaak van collageen en elastine. Rimpels worden minder diep en de huid zal er voller, strakker en egaler uit gaan zien. Een kuurtje van drie behandelingen van 60 minuten (om de twee weken een bindweefselmassage) wordt aanbevolen. 

AANBIEDING:
boek je een kuurtje van 3 behandelingen in totaal dan betaal je geen 210 euro, maar 170 euro, mits je deze kuur in 2 keer betaalt.
Dit houdt in: Bij de 1e behandeling betaal je 85 euro en bij de tweede behandeling nogmaals 85 euro. Bij de derde behandeling betaal je dus niets. Dat is een korting van wel liefst 40 euro!
(Deze aanbieding is geldig t/m 30 juni 2021)

Jolita SkinCare

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website gebruik gemaakt van cookies.
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.