We mogen weer open!!

Vanaf 3 maart 2021 is mijn salon weer geopend! Eindelijk kan iedereen mijn nieuwe locatie bezichtigen en bewonderen. Boek snel een afspraak!
We mogen weer open !!

Hoe dichter bij de verkiezingen, hoe verstandiger politici worden lijkt het wel. Vanaf 3 maart is mijn salon weer geopend. Jullie zijn welkom op mijn nieuwe locatie in Villa Camelot aan de Gardenierslaan 3.

Maak snel een afspraak via het contactformulier, bel mij of stuur mij een e-mail. Ik sta te popelen om weer behandelingen te geven, zeker in mijn nieuwe salon.

Deze week is ook de nieuwe ombouw om de grote radiator geleverd. Op de achtergrond van de foto zie jet het resultaat. Ik ben er uiterst tevreden mee; de onrustige ogende radiator is weggewerkt en het geheel straalt nu rust uit. Precies wat mijn salon uniek maakt.

Jolita SkinCare houdt zich uiteraard aan de geldende maatregelen. Dit betekent dat er altijd een afspraak gemaakt moet worden, maar dat was zonder corona ook al. Heb je klachten, dan kan en mag ik je helaas niet ontvangen en behandelen. Ben je gezond? Boek dan snel een afspraak!

Tot snel in Villa Camelot!

 

Jolita SkinCare

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website gebruik gemaakt van cookies.
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.