Magnesium preparaten

Ruim 70% van de bevolking heeft een tekort aan magnesium. Volgens natuurartsen is magnesiumtekort vaak de onderliggende oorzaak van veel klachten. Ze worden helaas niet altijd geassocieerd met een magnesiumtekort.
Jolita SkinCare Apeldoorn

Magnesium is een mineraal dat onmisbaar is voor onze gezondheid. Het wordt niet voor niets ‘de vonk van het leven’ genoemd. Helaas hebben we in onze huidige maatschappij steeds vaker zo’n tekort.

Magnesium is te vinden in veel groenten en fruit. Echter, vanwege onze moderne manier van telen en kweken, groeien groenten en fruit vaak té snel en/of krijgen ze vaak onvoldoende tijd om tot rijping te komen. We missen dan de juiste hoeveelheid mineralen. Er ontstaan tekorten die tot diverse lichamelijke klachten kunnen leiden.

Toepassing:

Magnesium kan oraal (door de mond, via capsules) worden ingenomen óf het kan ’transdermaal’ (via een gel, een olie, vlokken of een bodycrème) worden toegepast op de huid. “Transdermaal” wil zeggen dat het magnesiumpreparaat via de huid wordt opgenomen in de bloedbaan.

Voedingssupplementen zijn geen alternatief voor gezonde voeding,. Ze zijn ter aanvulling op een gezond dieet. Vraag uw schoonheidsspecialist advies over de juiste dosering en inname/toepassing. 

Magnesium kan helpen bij:

  • spierkrampen
  • slapeloosheid
  • hoofdpijn en stress
  • concentratieproblemen
  • een depressie
Jolita SkinCare

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website gebruik gemaakt van cookies.
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.