Behandelstoel is verhuisd

Het is zover! De behandelstoel is vandaag verhuisd naar de nieuwe locatie aan de Gardenierslaan 3.
Jolita SkinCare Apeldoorn

Always look on the bright side of life….. Door de lockdown mag ik tot 20 januari 2021 niet behandelen, maar daardoor heb ik juist ook weer meer tijd om rustig mijn spullen te verhuizen van de Deventerstraat naar de Gardenierslaan en meer tijd om de nieuwe praktijkruimte in te richten.

Vandaag hebben wij alvast de behandelstoel verhuisd. We hadden verwacht dat dit nogal een dingetje zou zijn, maar eigenlijk verliep alles soepel en gesmeerd. De stoel staat alvast op de nieuwe plek en de rest van de spullen volgen spoedig.

Op 20 januari ben ik klaar om jullie te behandelen!

Jolita SkinCare

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website gebruik gemaakt van cookies.
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.