Een nieuw jaar

Jolita SkinCare gaat verhuizen! Een terugblik op het verleden en een vooruitblik naar het nieuwe jaar.
Jolita SkinCare - Apeldoorn

Terugblik 2020: Zwitsalfabriek

Voor mij was het al snel duidelijk: vakmanschap, betrokkenheid en natuurlijke producten vormden voor mij de basis van mijn bedrijfsfilosofie. De plek waar ooit de Zwitsalfabriek was ontstaan, werd nu een plek voor cosmetica zónder parfum, in plaats van met, en zónder onnodige toevoegingen zoals belastende conserveringsmiddelen.
Er was een duidelijk doel dat ik voor ogen had: ik wilde Apeldoorn en omstreken vertellen over producten met huid-identieke bestanddelen. Het moesten vooral eerlijke producten zijn, zo puur mogelijk en optimaal afgestemd op de huid. Geschikt voor de gevoelige huid. Zonder enige twijfel koos ik voor een sympathieke leverancier: Dr. Baumann Cosmetic.

Een grote stap was om buiten mijn comfortzone te treden en in het openbaar op te treden. Dat was in het TV-programma “De Vrouwen van Hetty” waar ik als gastspreker vertelde over mijn huidsalon. Daarna begon ik met het maken van YouTube filmpjes (met grote steun van mijn man Marcel).

Een andere mooie ontwikkeling was het ontstaan van Triple Wellness, een samenwerkingsverband met een wellnessmasseur en een holistisch masseur. Wat heb ik fijn mogen behandelen, alleen en in teamverband. Zelfs in het oude boswachtershuis van de Koninklijke familie. Alles ging voortvarend, totdat plotseling de Corona uitbrak in Nederland. Mijn huidsalon moest tot tweemaal toe tijdelijk sluiten (met uitzondering van de webshop); klanten mochten tijdelijk niet naar de salon toe komen. Ook de geplande ‘skin and food’ workshops met voedingsdeskundige Esther Barkey konden helaas niet doorgaan.

Toch kijk ik terug op een mooi jaar, ondanks de Corona-periode. Ik heb weer veel geleerd over cosmetica-ingrediënten, huidverzorging bij kankerpatiënten, complementaire zorg, aromatherapie, de huid en leefstijl, micro-mesotherapie en zo veel meer. Dit heeft mij veel mooie inzichten gegeven maar bovenal ook tevreden klanten.

Vooruitblik 2021: Villa Camelot

Jolita SkinCare is gelukkig goed door de Corona-tijd heen gekomen. Mijn webwinkel werd voor mij steeds belangrijker. Dankzij mijn trouwe klantenkring, webshop-, e-mail- en telefonische bestellingen kon mijn onderneming blijven voortbestaan. Met een groeiende klantenkring en goed werkende webshop merkte ik toe te zijn aan een volgende stap.

De lockdown zal hopelijk snel voorbij zijn. Op 20 januari 2021 mag mijn salon weer open! Dan zet ik mijn werkzaamheden voort aan de Gardenierslaan 3. Mijn praktijkruimte is vanaf die datum gevestigd in een mooi, authentiek pand, waar ook enkele andere ondernemers hun onderkomen hebben: “Villa Camelot”. In dit nieuwe jaar wil ik natuurlijke huidverzorging vanuit mijn nieuwe locatie nóg meer op de kaart gaan zetten.

Dank jullie wel voor het vertrouwen in mij én de producten van Dr. Baumann. Ik hoop dat ik jullie nog vele jaren van mijn adviezen en behandelingen mag voorzien!

Op een mooi 2021 voor ons allemaal,

PS: Via social media kun je mij volgen als je meer wilt weten de ontwikkelingen en acties die gepaard gaan met de ‘grand opening’. De links vind je onderaan iedere pagina onder het kopje “social networks”

Jolita SkinCare

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website gebruik gemaakt van cookies.
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.