Super Cream

Voor de maanden december en januari is de SUPER CREAM van Dr. Baumann uit de SkinIdent-lijn in de aanbieding. Alleen in deze maanden ontvang je maar liefst 40% korting op de reguliere verkoopprijs!
Jolita SkinCare Apeldoorn

Super Cream van Dr. Baumann heet niet voor niet Super Cream. Het is namelijk de meest luxueuze crème in het Dr. Baumann assortiment. Super Cream is gemaakt op basis van 100% huid-identieke bestanddelen.

Er zijn twee varianten:

  1. Super Cream – Oily and Normal Skin
  2. Super Cream – Dry Skin

 

Super Cream – Oily and Normal Skin is ideaal voor de vette en/of normale huid. Door de regenererende en beschermende vitamines E, A, H, C en provitamine B5 (D-panthenol) wordt de vette tot normale huid heerlijk soepel en geactiveerd. Bijzonder aanbevolen in combinatie met Liposome Multi Active.

Super Cream –  Dry Skin is een hetzelfde topproduct uit de SkinIdent productlijn van Dr. Baumann, maar dan voor de droge huid. De Super Cream Dry Skin heeft een hoger lipidengehalte waardoor hij uitermate geschikt is voor de drogere huid. U zult nog enthousiaster zijn wanneer u vóór de Super Cream eerst nog de Liposome Super aanbrengt.

Wat ze gemeen hebben is dat beide varianten van de Super Cream de voordelen van de Ceramid Cream en de voordelen van de Vitamin Cream in één verzorgingsproduct verenigen.

De Super Cream doet dit onder meer met behulp van werkstoffen zoals ceramide en lecithine. Beide werkstoffen versterken de barrièrefunctie van de huid optimaal. Bovendien bevat Super Cream hoogwaardige phytosphingosines die voor een intacte huidbarrière van groot belang zijn. 

Jolita SkinCare

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website gebruik gemaakt van cookies.
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.