Dr. Baumann wellness pakket voor een echte verwenprijs

Verzorgingsrituelen zorgen vaak voor een beter mentaal welzijn. En als je ze 's avonds uitvoert, helpen ze je beter slapen en heb je 's ochtends een fijn uitgerust gevoel.
Jolita SkinCare Apeldoorn

Goed voor jezelf zorgen en ontstressen is met name in deze coronaperiode van groot belang! Voldoende ontspanning draagt bij aan een beter immuunsysteem.

Ik heb voor jou alvast de ideale producten voor je ritueel op een rijtje gezet.

Mijn tips:

  1. Maak je badkamer lekker warm en hang een bordje ‘niet storen’ aan de deur. Vergeet de geurkaarsen niet!
  2. Muziek! Kies iets wat voor jou rustgevend en ontspannend werkt.
  3. Neem uitgebreid een bad of een douche en was je van top tot teen. Gebruik milde, veilige badproducten, zonder parfums en conserveringsmiddelen.
  4. Aan de slag! Je huid is nu heerlijke ontspannen. Het ideale moment om al die dode huidcellen weg te scrubben met de Dr. Baumann Peeling medium. Spoel en droog je gezicht af en verzorg je huid diep met het vochtinbrengende liposomr masker. Neem er gerust een kopje kamillethee bij. Tegen de tijd dat deze op is, kun je het restje masker op je huid zachtjes inmasseren.

Maak er een full body treatment van met een milde, voedende bodylotion van Dr. Baumann. Geef ook je handen en voeten speciale aandacht met Dr. Baumann Footcream Tea Tree Oil en Dr. Baumann Hand Cream.

Nu ben je helemaal ontspannen! Dim nu het licht en het is tijd voor je pyjama! Gedempt licht geeft ons lichaam onbewust het signaal dat het avond is en zo langzaamaan bedtijd. Ons lichaam maakt melatonine aan. Het slaaphormoon wat ons helpt in slaap te komen en goed te slapen. Vermijd TV, tablet, telefoon en laptop. Dit licht geeft namelijk een signaal aan je lijf dat het dag is en dat willen we niet!

Voor vaste klanten heb ik het volgende ’treat en geniet pakket’ samengesteld. Dit wellness pakket houdt een vijftal supergezonde producten in:

  1. LIPOSOME MASKER (1941)
  2. PEELING MEDIUM voor het GEZICHT (1939)
  3. HAND CREAM (1027)
  4. FOOT CREAM TEA TREE OIL (1110)
  5. BODY LOTION (1024)

 

Dit pakket is tot en met december 2020 te bestellen voor een speciale prijs! Stuur mij een bericht als je interesse hebt of bestel het direct via de webshop.

Jolita SkinCare

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website gebruik gemaakt van cookies.
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.