Goede huidproducten herkennen

Kijk wat er aan ingrediënten vermeld staat op het product. Soms staan er wel zo'n 30 ingrediënten op het etiket vermeld. Je vraag je af: 'Is dat wel nodig?'
Jolita SkinCare Apeldoorn

 Dr. Baumann Cosmetic spreekt over ‘de kunst van het weglaten’. De kunst van het weglaten is echter niets meer of minder dan alle overbodige vulstoffen weglaten als ze ongezond voor je zijn, als ze niks toevoegen, of als de herkomst ervan twijfelachtig is.

De volgorde van de ingrediënten op het etiket (de INCI code) is van groot belang. Als deze ingrediënten als laatste worden vermeld, dan zit er niet veel van het betreffende ingrediënt in het product. Worden ze hoog, dus als eerste, in de ingrediëntenlijst vermeld, dan zijn de concentraties hoger.

Bij Dr. Baumann weet je in elk geval zeker dat er goed nagedacht is over de samenstelling van de inhoud van elk product, over de huidverdraagzaamheid, over het nut van de ingrediënten voor de huid… 

Er wordt optimaal rekening gehouden met de belangen van mens, dier en milieu. De samenstelling is gebaseerd op langdurig wetenschappelijk onderzoek. Dat voelt goed.

Misschien lijkt de aanschaf soms wat aan de prijzige kant. Denk aan een bedrag tussen de 23 en 40 euro voor een crème van 30 ml. (Productlijnen Dr. Baumann of BeauCaire). Je hebt er echter zó weinig van nodig, dat het zich uiteindelijk terugbetaalt en je zelfs op de langere termijn nog goedkoper uit bent. Voor de SkinIdent crèmes (de huididentieke) betaal je wel meer, maar de unieke samenstelling ervan (100% huideigen) is zijn prijs dubbel en dwars waard.

Heb je een behandeling of een productadviesgesprek? Vraag na afloop dan om gratis proefjes in de salon. Er valt binnen het ‘Baumann productgamma’ bijzonder veel moois te ontdekken! Dat wil ik graag met jullie delen.

Wil je graag nog meer weten over dit onderwerp? Hieronder twee linkjes naar de Dr. Baumannwebsite:

topic over natuurlijke oliën

topic over huid-identieke werkstoffen

Blijf gezond!

Jolita SkinCare

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website gebruik gemaakt van cookies.
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.