De zeven anti-age maatregelen – deel 3

Vitamines in huidproducten ziin nuttig. Ze kunnen onze levende huidcellen beschermen, vitaler maken en zorgen dat ze beter werk verrichten in ons lichaam. Dr. Baumann heeft de beste vitamines voor de huid geselecteerd.
Jolita SkinCare Apeldoorn

Vitalisering, bescherming en celvernieuwing met vitamines van de huid is belangrijk. Vitamines in huidproducten zijn namelijk erg nuttig.

Vitamines kunnen onze levende huidcellen beschermen, vitaler maken en zorgen dat ze beter werk verrichten in ons lichaam. Dr. Baumann heeft de beste vitamines voor de huid geselecteerd. Uit onderzoek is gebleken dat de volgende vitamines de huid mooier maken. In volgorde van belangrijkheid zijn dat:

  1. natuurlijke vitamine E (INCI = D-alfa-Tocopherol Acetate)

  2. natuurlijke provitame B5 (INCI = D-panthenol)

  3. natuurlijke vitamine A (INCI = Retinyl Palmitate)

  4. natuurlijke vitamine E mengeling (INCI = D-mixed-Tocopherol Acetate)

  5. natuurlijke provitame A (INCI = Beta-Carotene) 

  6. natuurlijke vitamine C (INCI = Ascorbyl Phosphate

Deze vitamines worden ook ingezet bij een Dr. Baumannbehandeling in de salon. Om de vitamines dieper de huid in te brengen kun je gebruik maken van liposomen in een gel. Deze liposomen zijn als het ware  ’transportdragers’ in de huid; ze brengen de vitamines naar de levende huidcellen.

Liposomen kun je zien als een soort vetbolletjes die zowel waterachtige als vetachtige stofjes naar de kern van de levende huidcellen brengen. Zonder liposomen bereiken de vitamines alleen de bovenste huidlaag. In de bovenste huidlaag kunnen ze ook een uitstekende werking uitoefenen. Echter, willen we ook de onderste huidlagen laten profitere van deze stofjes dán zijn liposomen nodig.

Waarom is het vitaliseren van de levende huidcellen zo belangrijk?
Het is belangrijk dat je je huid gezond houdt. De huid kan beter zijn werk doen en het onderliggende weefsel beter beschermen. Het zorgt ook voor een intakte huidbarrière en is zo beter beschermd tegen ziektekiemen van buitenaf.

Wil je meer weten over de werking van vitamines voor de huid? Lees dan de uitgebreide topic over vitamines op de Dr. Baumann pagina.

Jolita SkinCare

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website gebruik gemaakt van cookies.
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.