Categorie: huidverzorging

Rosacea

Rosacea is een veel voorkomende chronische huidaandoening in het gezicht. Het meest opvallende is de felrode kleur van de wangen en de neus. Rosacea betekent letterlijk ‘rood als een roos’.

Lees verder »

Super Cream

Voor de maanden december en januari is de SUPER CREAM van Dr. Baumann uit de SkinIdent-lijn in de aanbieding. Alleen in deze maanden ontvang je maar liefst 40% korting op de reguliere verkoopprijs!

Lees verder »

Workshop Skin and Food

Op vrijdag 4 september en zaterdag 5 september organiseren Esther Barkey (voedingscoach, Leefstijlcentrum ‘Bij Barkey’) en Jolita Borgers (schoonheidsspecialist, Jolita SkinCare) de workshop ‘Skin and Food’.

Lees verder »

Calendula zalf

De laatste calendulazalfpotten en tinnen blikjes zijn gemaakt. Het is nu wachten totdat de nieuwe planten bloemen krijgen.

Lees verder »

Droge handen?

Iedereen wast in deze tijd veelvuldig de handen (en ook het gezicht) als maatregel het Corona-virus niet verder te verspreiden.

Lees verder »

De kracht van liposomen

Regelmatig vertel ik enthousiast over de kracht van (meervoudige) liposomen en wat ze betekenen voor de huid. Zodra ik een druppeltje liposomen heb uitgesmeerd op mijn huid, voelt mijn huid heerlijk gehydrateerd aan.

Lees verder »

Natuurlijke huidverzorging

Regelmatig staat er op de etiketten van huidproducten ‘natuurlijk’. Hier worden we echter vaak misleid. Meestal worden er conserveringsmiddelen aan toe gevoegd of andere chemische toevoegingen, zoals parfum.

Lees verder »
Jolita SkinCare

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website gebruik gemaakt van cookies.
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.