Calendula workshop

calendula_jolita_skincare_workshop_huidverbetering_schoonheidssalon_apeldoorn

Zelf Calendula zalf leren maken?


Jolita Borgers (Jolita SkinCare) en Janneke de Vries (natuurgeneeskundig therapeut) geven in de maanden augustus, september en oktober 2021 een aantal workshops waarin u leert zelf Calendula zalf te maken.

De workshops worden gegeven op de volgende dagen:
- zaterdag 21 augustus
- zaterdag 28 augustus
- zaterdag 18 september (Zero Waste event)
- donderdag 23 september (Zero Waste event)
- zaterdag 25 september (reeds volgeboekt)
- zaterdag 2 oktober

De workshops worden gegeven in 't Veldhuus in Apeldoorn.

Wat houden deze workshops in?

Tijdens de workshops wordt u geleerd hoe u zelf Calendula zalf maakt met behulp van goudsbloemen (calendula) en andere natuurlijke ingrediënten. De zalf van de calendula is breed inzetbaar voor diverse huidproblemen. U maakt zelf meerdere potjes zalf die u na afloop mag meenemen naar huis (verkoopwaarde 7,95 euro per potje van 30 ml). Tevens ontvangt u de gehele bereidingswijze op schrift zodat u thuis ook direct aan de slag kunt.

Tijdens de workshops worden er gezonde hapjes en drankjes geserveerd, maar uiteraard is er ook koffie en thee beschikbaar. Na afloop ontvangt u bovendien een kleine (bio-eco) verrassing.

Het aantal deelnemers bedraagt maximaal 6 tijdens de reguliere workshops. De kosten van deze reguliere workshops bedragen 69,50 euro. Dit is inclusief 5 potjes (door u zelf gemaakte) Calendula zalf.

Zero Waste Week Apeldoon

Daarnaast organiseren wij tijdens de ‘Zero Waste Week Apeldoorn‘ twee workshops voor een speciale prijs van 49,95 euro. Hiervoor leert u hoe u Calendula zalf moet maken en mag u 3 zelfgemaakte potjes Calendula zalf meenemen naar huis. De ‘Zero Waste Week Apeldoorn‘ staat geheel in het teken van een duurzame en afvalvrije samenleving. De 100% biologische Calendula zalf, gemaakt van goudsbloemen uit eigen tuin, past hier naadloos in. De workshops in het kader van de Zero Waste Week Apeldoornworden gegeven op op donderdag 18 september en op zaterdag 23 september 2021.

Biologisch en duurzaam geteeld

De calendulabloemen zijn geteeld in eigen tuin. Er zijn geen bestrijdingsmiddelen toegepast. Alle bestanddelen die er verder nog worden gebruikt om Calendula zalf te maken, zoals plantaardige oliën, zijn duurzaam en van hoge kwaliteit.

Voor wie is Calendula zalf bestemd en waar is het voor te gebruiken?

Aanmelden

Wilt u meedoen aan één van de reguliere workshops of één van de workshops in het kader van de Zero Waste Week Apeldoorn‘, geef u dan snel op. Vol = vol.

Voor meer informatie of om u op te geven voor een workshop kunt u het contactformulier op deze website gebruiken. wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Graag tot ziens!
Jolita Borgers
Janneke de Vries

Jolita SkinCare

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website gebruik gemaakt van cookies.
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.