Hydra Facial behandeling

Nieuw: de hydra facial behandeling 

Ben jij op zoek naar een gezichtsbehandeling met zichtbare boost en mooie glow? Met direct resultaat. Je huid ziet er na afloop direct fris, stralend en gezond uit.

Jolita SkinCare Hydra Facial

Een Hydra facial bestaat uit:
✅ hydra dermabrasie: dieptereiniging, uitzuiveren van de poriën en een peeling,
✅ ultrasoon therapie: een gezichtsmasker voor intensieve hydratatie met een serum van met peptiden, antioxidanten en vitamines, dat dieper in de huid wordt opgenomen
✅ radiofrequentie therapie (bipolar):
voor natural skinlifting . Door de trillingen trekt de huid samen, wordt steviger en tevens wordt de opbouw van nieuw collageen gestimuleerd.
✅ tien minuten onder de LED licht collageenbooster. Werkt ook voor vermindering ouderdomsvlekken, acné, couperose, rosacea en meer. Kleur therapie wordt afgestemd op wat de huid nodig heeft en wat jij belangrijk vindt.
✅ water oxygen spray en de koude ‘hamer’ ter verkoeling van de huid.
✅ huidserums.

Na deze behandeling ziet je huid ziet er weer stralend en gevoed uit. 😄

Momenteel (t/m eind mei 2023) loopt er een winactie. Doe je mee? De beste slogan wordt namelijk beloond met deze mooie, uitgebreide behandelingt ter waarde van € 155 euro! Lees mijn Facebook of Instagram pagina hoe je kunt meedoen.

De behandeling wordt uitgevoerd met geavanceerde technologie: de Hydra Facial Skinmaster. Want we worden dan wel ouder, maar ook de technologie staat niet stil!

Jolita SkinCare

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website gebruik gemaakt van cookies.
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.