Rosacea

Rosacea is een veel voorkomende chronische huidaandoening in het gezicht. Het meest opvallende is de felrode kleur van de wangen en de neus. Rosacea betekent letterlijk ‘rood als een roos’. 

Jolita SkinCare - Rosacea-huidblog

De vier belangrijkste kenmerken zijn: roodheid, kleine uitgezette bloedvaatjes (couperose), bultjes (papels) en puistjes (pustels). De aandoening lijkt wat op acne, de bekende jeugdpuistjes, maar dat is het niet. Rosacea komt meestal voor rond het 30ste levensjaar. Vooral vrouwen van middelbare leeftijd hebben er vaak last van. Bij mannen komt het minder vaak voor. Oogafwijkingen komen veelvuldig voor bij rosacea en deze kunnen variëren van mild tot ernstig. Rosacea is een hardnekkige aandoening, die goed te behandelen is. Met Dr. Baumann cosmetica kan de rosacea uitbraak worden verminderd.

Rosacea kan niet enkel worden aangepakt met de juiste skincare. Het immuunsysteem kan ook worden ondersteund met Ayurvedische kruidenpreparaten en/of ontgifting.

Jolita SkinCare neemt uitgebreid de tijd voor jouw verhaal. Na het consult maken we voor jou een behandelplan op maat.

Maak je een afspraak voor een aangepaste ‘Dr. Baumann rosacea behandeling’ dan ontvang je tevens voedings- en leefstijl adviezen hoe je rosacea het beste kunt behandelen en hoe je uitbraken in de toekomst kunt verminderen.

 
Jolita SkinCare

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website gebruik gemaakt van cookies.
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.