Workshop Skin and Food

Op vrijdag 4 september en zaterdag 5 september organiseren Esther Barkey (voedingscoach, Leefstijlcentrum 'Bij Barkey') en Jolita Borgers (schoonheidsspecialist, Jolita SkinCare) de workshop 'Skin and Food'.
Jolita SkinCare Apeldoorn

Tijdens deze workshop nemen we je mee in de wereld van natuurlijke huidverjonging waarbij we zowel aandacht besteden aan de binnen – als de buitenkant van de huid.

Het volgende komt aan de orde:

  • Wat kun je het beste eten om je huid te ondersteunen?
  • Hoe kun je afbraak van collageen in de huid tegenhouden en de aanmaak ervan bevorderen?
  • Wat zijn de do’s en don’ts op het gebied van natuurlijke gezichtsverzorging?

Zowel Esther als ik nemen een deel van de presentatie voor onze rekening. Esther is orthomoleculair voedingscoach en de eerste ‘oercoach’ in Apeldoorn.

In het tweede deel van de workshop duiken we samen de mooie keuken in van Leefstijlcentrum Barkey om gezonde skin food hapjes te maken. Deze zijn gemakkelijk te bereiden. Je hoeft er echt géén chefkok voor te zijn. Wij helpen je daarbij.

We sluiten de ochtend af door samen te genieten van onze heerlijke skinfood hapjes! Na deze workshop heb jij nuttige tips gekregen en ken jij de ingrediënten voor een mooie en stralende huid!

Om een indruk te krijgen, kun je kijken naar de training die ik volgde met schoonheidsspecialisten. Hierbij de link naar een kort filmpje van minder dan 2 minuten : https://www.facebook.com/watch/?v=2510803179159610

Je kunt je aanmelden via het contactformulier of door mij te bellen.

Voorwaarden:

Voor deze workshop worden voedingsmiddelen ingekocht. Hiervoor maken wij kosten. We hebben daarom besloten om ná inkoop van onze voedingsmiddelen voor deze workshop geen geld terug te geven in geval van annulering. Stel dat je bent verhinderd dan kun je iemand anders op de geboekte dag in jouw plaats laten deelnemen. We vertrouwen op je begrip.

Jolita SkinCare

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website gebruik gemaakt van cookies.
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.